Tuesday, June 19, 2007

16. den, No more soda once more voda

Televize Nova uvádí .... "Plavčíci na plný úvazek". V hlavních rolích: David Hasellhof (Jakub Krejčík) - nebezpečné scény (Martin Štěpán) ... v duchu pobřežní hlídky pokračuje naše práce. Bazén začíná být nebezpečně přeplněný a Kuba je tvrďák. Dnes vyhodil z vody dva borce co si hráli na borce :). Nemáme chemii, skoro nic nám nefunguje, ale morálku dokážeme udržet!
Za oceánem je velké teplo. Autobusy jezdí zdarma, my ale používáme nadále kola. Těšíme se na bouřku která omezí návštěvu bazénu minimálně na tři dny. Voda o teplotě 29 stupňů a možná i více se zdá místním studená. Černošská populace poletuje okolo bazénu a hledá nejteplejší místo ke vstupu do něj. Pak tam skočí, předvedou výborný doggie style, zakuckají se, řeknou vám že je to studené a lezou ven.
Náš maďarský spolubydlící se odstěhoval ale jeho slova "kurvaňa" "pazneht" stále rozeznívají zdi našeho apartmánu. Stále nás však potřebuje abychom mu koupili pivo (není mu 21).
Aby to nebylo tak jednotvárné, byli jsme se podívat v nočním Washigtonu. Na poslední chvíli jsme chytili autobus k Pentagonu a z tama jsme šli pěšky přes Memorial Bridge až k Lincolnově památce. Tady jsme na velkých bílých schodech popíjeli víno a povídali. Každou chvíli se nad námi vznášelo letadlo, což dobarvilo atmosféru industriálního města. Cesta zpět se protáhla, je to tady všechno daleko. Už se nedivím, že mladí amíci dostanou první auto v 16. Tím je jim prý lehce naznačeno aby se o sebe začali starat :)
Za 16 dnů jsme byli svědky dvou zatčení, z toho jedno po auto honičce. Zlosyni leželi na zemi, spoutáni a na hlavu jim mířily hlavně místních mušketýrů.
Policajti jsou skoro všude ...
Velmi dobře se nám tady nakupuje ... (pokud nás omylem neokrádají hezké hispánky na kase :)) Co nám už nechutná je Soda (americký výraz pro všechno sladké pití). Namísto sody pijem vodu! Ztráty cukru hradíme zmrzlinou :)
Z místy obézní, barevné, horké, fotbalové, baseballové a kdoví ještě jaké zdraví tým alfa !

No comments: