Tuesday, June 26, 2007

Válka gangů

O tom jak jsou bazény mezinárodně obsazeny se můžete dočíst na blogu od našeho metalisty.
Já to můžu jen potvrdit. Například Indové jsou velmi kultivovaní. Přijdou, hodinu se pokoupají a odchází domů. Plavky jsou u nich samozřejmostí (ikdyž sahají někdy až pod kolena) Černošské plavky sahají vždy pod kolena a místy se čvachtají v triku. Na vyzvání se ochotně svlékají J Jo to když naběhne hispánské ghetto ….. plavky? Tohle jsou plavky … často slyšíme když si prohlížíme rifle, ve kterých se koupou.

Nedávno se nám staly dvě příhody.

Do bazénu samozřejmě nepouštíme nikoho v triku. Jednu holčičku jsme upozorňovali už druhý den. Řekl jsem jí ať opustí bazén a přijde až bude mít plavky. Asi to nepochopila, a plavala dál. Dostala se až ke Kubovi, který ji upozornil taky. Do toho se přidal její bratr a řekl, že jsem jí dovolil koupat se v triku. Snažili jsme se vysvětlit, ať si sundá triko nebo ať odejde z vody. Ne! Ani slyšet nechtěli! Začala hádka. My dva proti 10 v jejichž čele byla prostořeká „ÁrCí“. V tom nám spěchá napomoc naše známá američanka a konflikt spěje vesele dál. Bratr oné nezbednice v triku si pustí pusu na špacír a začne hrubě nadávat.
Kuba odchází do office jako že volá našemu bossovi. Já odolávám tlaku na břehu a snažím se chytit pár slov, kterými naše známá usměrňuje hispánce.
Kuba se vrací a mohutným hvizdem oznamuje, že zavíráme bazén! Bratr odmítá veškeré naše příkazy a nadále zůstavá ve vodě i se sestrou v triku. Situace se vyhrocuje. Skláníme se k němu a chceme jeho bazénový pas! Neustále se překřikujeme, až nakonec přes hvizdání píšťalek a všemožných výhružek nastává ticho. Povstalec se klidí z bazénu, beremu mu pas a dáváme si ho na stůl. Chceme ho odevzdat v kanceláři a říct co se stalo. Ve chvíli kdy se otočíme, vidíme jak jej krade a utíká pryč. Dohoníme ho a chceme pas zpět!

Nezapomeneme mu zdůraznit jaké to bude mít důsledky! Proráží skrz náš zátaras a uniká někam mezi domy. Je to už pár dnů co se na bazénu neobjevil! Naše americká známá, bez jejíž pomoci bychom měli o mnoho těžší situaci nás pochválila ve smyslu, že takový pořádek na bazénu ještě nebyl. To nás potěšilo!

Se samotným vzbouřencem odešlo z vody asi 10 ostatních. Ti se však rádi vrátili! Zmiňovaná ÁrCí, která vlastně vše tohle podnítila, byla přítomna i druhému povstání, které pro ni skončilo podobně.
4 letá dívenka v sukýnce a triku (což by ani tak nevadilo) sama se koupající! A to nám vadilo! Zeptali jsme se, kde má matku. V tom se přihrnula ÁrCí a začala s prominutím držkovat. Vzala si ji do náručí a odcházela s ní do hluboké vody. ÁrCí je malá, tlustá, hlučná, nepěkná a neumí plavat. Kuba opět rázně zasahuje! Dává příkaz Z VODY ! Setkáváme se s ignorací. V tom nám přichází na pomoc známa paní. ÁrCí ji nadělí pěkných pár ostrých slov, ale nakonec ustoupí a odchází i s malým dítětem v doprovodu dalších domů.

Na chvíli je klid. Náhle však zahlédneme jak se k nám na bazén řítí polovina hispánského sídliště v čele s matkou od ÁrCí. Propuká hádka mezi temperamentní 20 členou komunitou a jednou američankou, které spěcháme na pomoc.
Vše dopadá tak, že milé ÁrCí matka zakázala vstup na bazén a my jsme byli opět pochváleni. Kdo by si vzal na svědomí 4 leté dítě ?

Pubertální hispánské hochy jsme vzdali už na začátku. Dělají binec, ale ví kdy mají přestat. To je, když už se opravdu naštveme! Neumí plavat. Jejich styl je velmi osobitý a tak, když už nevíme co dál, uspořádáme závod. Hoši uplavou maximálně jeden a půl bazénu. Tak je povzbuzujeme a tlačíme dál … aspoň na chvíli klid …

4 comments:

mamka said...

To tam máte docela aj vzrůšo. Trochu mi ti hispánci připomínají cigánská gheta.

VS said...

Zdarec, ste tam vlastne globalni strazci bazenu. Aspon si pritom pridate par peknych slovnich spojeni do vlastniho repertoaru pro vyřazovani osob z bazenu :) GL, V

Jednota said...

snažíme se to mít pod kontrolou. celkem to jde, nakonec poslechnou. Jinak můžeme furt zavřít bazén nebo odebrat pool pas :)

Andul said...

čaute hoši:)) zdravíme z Havířova....:))jinak už máme doma pejskaaa takže je veseloo:D... vidime že vy se tam urcite taky nenudite:Dmejte se dobre a neco privezte:D:D peace:P...vase milovanee terka a ančaa:D:D